AIKUISTEN JUMPAT

Säännöllinen kuntojumppa yhdistettynä arki-, hyöty- ja työmatkaliikuntaan auttaa mm. painonhallinnassa, ehkäisee ja alentaa korkeaa verenpainetta, kehittää ja ylläpitää luuston, lihaksiston ja nivelten toimintakykyä, vähentää sydän- ja verisuonitauteja ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

Kuntojumpat 

Kuntojumppatunti aloitetaan kehoa lämmittävällä ja sykettä nostavalla alkulämmittelyllä tehden erilaisia askelsarjoja. Lämmittelyn jälkeen tunti jatkuu monipuolisesti koko kehoa harjoittavilla lihaskuntoharjoituksilla, ja ryhtiä ja nivelten liikkuvuutta harjoittavilla liikkeillä. Tunnin lopuksi on loppuvenyttelyt.

Miesten kuntojumppa 

Miesten kuntojumppa sisältää monipuolista lihaskuntoharjoittelua, sykkeen nostoa, ryhti- ja liikkuvuusharjoituksia sekä runsaasti venyttelyjä.
Tunti aloitetaan sykettä nostavalla alkulämmittelyllä, jossa tehdään helppoja askelsarjoja. Lämmittelyn jälkeen tunti jatkuu lihaskunto-osuudella, jolloin tehdään eri lihasryhmiä voimistavia liikkeitä. Tunti päättyy runsaisiin venytyksiin.

 

?

 

Katjan Move

Tanssillinen hauskanpito tunti. Jos menevän musiikin rytmi ja jytke yhdistettynä tanssillisiin liikkeisiin saa sinut hauskalle tuulelle, niin tämä tunti on sinua varten! Tällä tunnilla pääset nostamaan sykettä ja hien virtaamaan!  Mainio tapa nostaa myös kuntoa erilaisten hyppyjen ansiosta.  Et tarvitse aiempaa kokemusta tanssimisesta, pääasia että tykkäät heittäytyä tanssin ja musiikin mukana! Tällä tunnilla tarvitset ainoastaan tukevat kengät, juomapullon ja iloisen mielen. 

Heart & Fit 

Tehokasta, hauskaa ja tavoitteellista harjoittelua kuntopiirityyliin, sisältää HIIT-harjoittelun (high intensity interval training) elementtejä. Tunti sisältää erilaisia harjoitteita ilman välineitä, useita osuuksia, joissa syke nostetaan lähes maksimiin. Osallistujille annetaan tarvittaessa erilaisia vaihtoehtoja, joilla liikkeistä saa kevyemmän tai raskaamman. Tämäntyyppinen harjoittelu on tutkitusti tehokasta ja parantaa mm. hapenottokykyä, aineenvaihduntaa ja auttaa laskemaan verenpainetta. Tämän johdosta rasva palaa ja keho muokkaantuu. Tunti on tarkoitettu terveille, liikuntaa harrastaneille aikuisille, sopii myös miehille. Tuntia EI suositella sydänsairauksista kärsiville, tyyppi 2 diabeetikoille, raskaana oleville tai imettäville. Myös reilusti ylipainoisten kannattaa neuvotella lääkärin kanssa ennen aloitusta.

Kalenteri >>   

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Julkiseen ryhmään pääset oman
henkilökohtaisen Facebook-tilisi kautta
(ryhmähaku: Kuhmon Kivattaret).