AIKUISTEN JUMPAT

Säännöllinen kuntojumppa yhdistettynä arki-, hyöty- ja työmatkaliikuntaan auttaa mm. painonhallinnassa, ehkäisee ja alentaa korkeaa verenpainetta, kehittää ja ylläpitää luuston, lihaksiston ja nivelten toimintakykyä, vähentää sydän- ja verisuonitauteja ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

Kuntojumpat 

Kuntojumppatunti aloitetaan kehoa lämmittävällä ja sykettä nostavalla alkulämmittelyllä tehden erilaisia askelsarjoja. Lämmittelyn jälkeen tunti jatkuu monipuolisesti koko kehoa harjoittavilla lihaskuntoharjoituksilla, ja ryhtiä ja nivelten liikkuvuutta harjoittavilla liikkeillä. Tunnin lopuksi on loppuvenyttelyt.

Miesten kuntojumppa 

Miesten kuntojumppa sisältää monipuolista lihaskuntoharjoittelua, sykkeen nostoa, ryhti- ja liikkuvuusharjoituksia sekä runsaasti venyttelyjä.

Tunti aloitetaan sykettä nostavalla alkulämmittelyllä, jossa tehdään helppoja askelsarjoja.

Lämmittelyn jälkeen tunti jatkuu lihaskunto-osuudella, jolloin tehdään eri lihasryhmiä voimistavia liikkeitä. Tunti päättyy runsaisiin venytyksiin.

 

Helin tanssillinen liikunta

Zumbaa, bailaa, lattaria, luovaa tanssia, terapeuttista tanssia ja kaikkea näiden väliltä opetan kymmenien vuosien ohjaaja- sekä opettajakokemuksella. Tunnit sisältävät hikeä ja hauskuutta, tule mukaan :). Haasta itsesi uskaltamaan, luottamaan, heittäytymään ja löytämään kehon ja mielen yhteys. Kaikissa meissä elää tanssija!

Katja MOVE -Tanssillinen liikunta

Katjan Move on tanssillinen jumppatunti joka sopii kaikille hauskanpitäjille, tanssista kiinnostuneille ja hieman aiemmin jo harrastaneille. Helpot ja mukaansatempaavat liikkeet listahittien tahtiin. Tunneilla esiintyy mm. seuraavia tanssilajeja; show, disco, erilaiset lattarit ja streetdance. Teemme tämän tunnin aikana muutamissa kappaleissa sykettä nostavia hyppyjä, joiden ansiotsta tällä tunnilla on loistava tapa kohottaa kuntoa. Tällä tunnilla ei ole oikeaa tai väärää tyyliä, vaan tarkoitus on hikoilla tanssien, ja ennenkaikkea pitää hauskaa. 

Heart & Fit 

HEART&FIT: tehokasta, hauskaa ja tavoitteellista harjoittelua kuntopiirityyliin, sisältää HIIT-harjoittelun (high intensity interval training) elementtejä. Tunti sisältää erilaisia harjoitteita ilman välineitä, useita osuuksia, joissa syke nostetaan lähes maksimiin. Osallistujille annetaan tarvittaessa erilaisia vaihtoehtoja, joilla liikkeistä saa kevyemmän tai raskaamman. Tämäntyyppinen harjoittelu on tutkitusti tehokasta ja parantaa mm. hapenottokykyä, aineenvaihduntaa ja auttaa laskemaan verenpainetta. Tämän johdosta rasva palaa ja keho muokkaantuu. Tunti on tarkoitettu terveille, liikuntaa harrastaneille aikuisille, sopii myös miehille. Tuntia EI suositella sydänsairauksista kärsiville, tyyppi 2 diabeetikoille, raskaana oleville tai imettäville. Myös reilusti ylipainoisten kannattaa neuvotella lääkärin kanssa ennen aloitusta.

Kalenteri >>   

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Julkiseen ryhmään pääset oman
henkilökohtaisen Facebook-tilisi kautta
(ryhmähaku: Kuhmon Kivattaret).