LAPSET JA NUORET

 

 Liiku yhdessä lapsi 3-6 v/aikuinen

Torstaisin klo 17.30-19.30 Tuupalan alakoululla (tunnin pituus 45-60 min toteutettuna 1-2 ryhmällä riippuen ilmoittautuneiden määrästä)

Lapsi osallistuu tunnille vanhemman/aikuisen kanssa. Tunnit sisältävät vuorovaikutuksellista yhdessä liikkumista tarkoituksena kehittää perusmotorisia taitoja ja kokea liikunnan iloa.
Tunneilla leikitään liikuntaleikkejä, harjoitellaan erilaisten välineiden käyttöä, tehdään temppuratoja ja harjoitellaan erilaisia temppuja samalla oppien tuntemaan ja käyttämään omaa kehoa.  

 
Voimistelukoulu 1 (6-8-vuotiaille) 

Ryhmä on täynnä - uusia ilmoittautumisia ei oteta. Lasten voimistelupainotteinen ja tanssillinen jumppa 6-8-vuotiaille. Jumpassa harjoitellaan erilaisia voimistelun alkeita ja kehitetään kehon hallintaa ja tasapainoa. Lisäksi harjoittelemme tanssillista jumppaa. Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka ovat harrastaneet voimistelua jo aikaisemmin.

 

Voimistelukoulu 2 (9-11 vuotiaille)

Ryhmä on täynnä - uusia ilmoittautumisia ei oteta. Lasten voimistelupainotteinen ja tanssillinen jumppa 9-11-vuotiaille. Jumpassa kehitetään jo aikaisemmin opittuja voimistelun alkeita sekä kehitetään kehon hallintaa ja tasapainoa. Lisäksi harjoittelemme tanssillista jumppaa. Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka ovat harrastaneet voimistelua jo aikaisemmin. 

 

Tanssi-peliryhmä 7-10 -vuotiaille

Tunneilla pääosin tanssitaan, pelataan pelejä ja venytellään. 

 

 

 

 

 

 

 


 

Julkiseen ryhmään pääset oman
henkilökohtaisen Facebook-tilisi kautta
(ryhmähaku: Kuhmon Kivattaret).