LAPSET JA NUORET

Liikuntaleikkikoulu

Liikuntaleikkikoulussa liikutaan monipuolisesti ja lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja. Joka neljännellä tunnilla liikutaan oman vanhemman kanssa. Liikumme myös ulkona eri vuodenaikoina. Lapset saavat Liikuntaleikkikoulu-tehtävävihkosen, jossa on hauskoja liikunnallisia kotitehtäviä.

Lisätietoa Liikuntaleikkikoulusta löytyy osoitteesta www.nuorisuomi.fi/liikuntaleikkikoulu.

3-4 -vuotiaille lapsille oma ryhmä (Ohjaajat: Ella Karppinen/Virva Kyllönen/Tarja Mäkeläinen)

 

5-6 -vuotiaille lapsille oma ryhmä (Ohjaajat: Ella Karppinen/Virva Kyllönen/Tarja Mäkeläinen)Nuorten tanssiryhmä 4.-7.-luokkalaisille (Ohjaajat: Hertta Heikkinen ja Elli Heikkinen)Tunteihin sisältyy monipuolista tekemistä. Monenlaisien pelien pelaamista, koreografioiden harjoittelua, jumppaamista, venyttelyä ja luovaa tunteiden ilmaisemista tanssin keinoin. Tunneilla on sekä nopeaa tanssia kuin myös improvisaatio osuuksia. Ennen kaikkea pidämme hauskaa!

Voimistelukoulu 1 (6-8-vuotiaille) (Ohjaajat Tessa Piirainen ja Johanna Kyllönen)

Lasten voimistelupainotteinen ja tanssillinen jumppa 6-8-vuotiaille. Jumpassa harjoitellaan erilaisia voimistelun alkeita ja kehitetään kehon hallintaa ja tasapainoa. Lisäksi harjoittelemme tanssillista jumppaa. Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka eivät ole olleet aikaisemmin jumppakoulussa.

Voimistelukoulu 2 (7-9-vuotiaille) (Ohjaajat Saana Piirainen ja Tiia Piirainen)

Lasten voimistelupainotteinen ja tanssillinen jumppa 7-9-vuotiaille. Jumpassa kehitetään jo aikaisemmin opittuja voimistelun alkeita sekä kehitetään kehon hallintaa ja tasapainoa. Lisäksi harjoittelemme tanssillista jumppaa. Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka ovat harrastaneet voimistelua jo aikaisemmin. 

Voimistelukoulu 3 (9-11-vuotiaille) (Ohjaajat Saana Piirainen ja Tiia Piirainen)

Lasten voimistelupainotteinen ja tanssillinen jumppa 9-11-vuotiaille. Jumpassa harjoitellaan erilaisia voimisteluliikkeitä jo tavoitteellisemmalla tasolla sekä kehitetään kehon hallintaa ja tasapainoa. Lisäksi harjoittelemme tanssillista jumppaa. Ryhmä on tarkoitettu lapsille,jotka ovat harrastaneet voimistelua jo useamman vuoden ajan.

 

 

 

 

 

 

 


 

Julkiseen ryhmään pääset oman
henkilökohtaisen Facebook-tilisi kautta
(ryhmähaku: Kuhmon Kivattaret).