LAPSET JA NUORET

Liikuntaleikkikoulu

Liikuntaleikkikoulussa liikutaan monipuolisesti ja lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Liikuntaleikkikoulu kehittää lasten perusliikuntataitoja. Joka neljännellä tunnilla liikutaan oman vanhemman kanssa. Liikumme myös ulkona eri vuodenaikoina. Lapset saavat Liikuntaleikkikoulu-tehtävävihkosen, jossa on hauskoja liikunnallisia kotitehtäviä.

Lisätietoa Liikuntaleikkikoulusta löytyy osoitteesta www.nuorisuomi.fi/liikuntaleikkikoulu.

3-4 -vuotiaille lapsille oma ryhmä (Ohjaajat: Ella Karppinen/Virva Kyllönen/Tarja Mäkeläinen)

 

5-6 -vuotiaille lapsille oma ryhmä (Ohjaajat: Ella Karppinen/Virva Kyllönen/Tarja Mäkeläinen)

Voimistelukoulu 1 (6-8-vuotiaille) (Ohjaajat Tessa Piirainen ja Johanna Kyllönen)

Lasten voimistelupainotteinen ja tanssillinen jumppa 6-8-vuotiaille. Jumpassa harjoitellaan erilaisia voimistelun alkeita ja kehitetään kehon hallintaa ja tasapainoa. Lisäksi harjoittelemme tanssillista jumppaa. Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka ovat harrastaneet voimistelua jo aikaisemmin.

Voimistelukoulu 2 (9-11-vuotiaille) (Ohjaajat Tessa Piirainen ja Johanna Kyllönen)

Lasten voimistelupainotteinen ja tanssillinen jumppa 9-11-vuotiaille. Jumpassa kehitetään jo aikaisemmin opittuja voimistelun alkeita sekä kehitetään kehon hallintaa ja tasapainoa. Lisäksi harjoittelemme tanssillista jumppaa. Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka ovat harrastaneet voimistelua jo aikaisemmin. 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Julkiseen ryhmään pääset oman
henkilökohtaisen Facebook-tilisi kautta
(ryhmähaku: Kuhmon Kivattaret).