LAPSET JA NUORET

Yhdessä -liikkari 3-6 v

Torstaisin klo 17 30-19.30 Tuupalan puukoululla (tunnin pituus 45-60 min toteutettuna 1-2 ryhmällä riippuen ilmoittautuneiden määrästä)

Lapsi osallistuu tunnille vanhemman/aikuisen kanssa. Tunnit sisältävät vuorovaikutuksellista yhdessä liikkumista tarkoituksena kehittää perusmotorisia taitoja ja kokea liikunnan iloa.
Tunneilla leikitään liikuntaleikkejä, harjoitellaan erilaisten välineiden käyttöä, tehdään temppuratoja ja harjoitellaan erilaisia temppuja samalla oppien tuntemaan ja käyttämään omaa kehoa.  

 

Voimistelukoulu 1 (6-8-vuotiaille) 

Lasten voimistelupainotteinen ja tanssillinen jumppa 6-8-vuotiaille. Jumpassa harjoitellaan erilaisia voimistelun alkeita ja kehitetään kehon hallintaa ja tasapainoa. Lisäksi harjoittelemme tanssillista jumppaa. Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka ovat harrastaneet voimistelua jo aikaisemmin.

Voimistelukoulu 2 (9-11 vuotiaille)

Lasten voimistelupainotteinen ja tanssillinen jumppa 9-11-vuotiaille. Jumpassa kehitetään jo aikaisemmin opittuja voimistelun alkeita sekä kehitetään kehon hallintaa ja tasapainoa. Lisäksi harjoittelemme tanssillista jumppaa. Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka ovat harrastaneet voimistelua jo aikaisemmin. 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Julkiseen ryhmään pääset oman
henkilökohtaisen Facebook-tilisi kautta
(ryhmähaku: Kuhmon Kivattaret).